zdeSpráva budov ECM poptává rozsáhlou rekonstrukci budovy bývalé ubytovny v Plzni Sukově ul. č.2. Jedná se o třípodlažní podsklepený objekt z roku 1950, který disponuje 24 bytovými jednotkami. Na každém podlaží se nachází 8 těchto buněk. Jedna z buněk na podlaží sloužila vždy jako společná kuchyně. Záměrem přeměnit ubytovnu na bytový dům, přičemž každá z buněk bude samostatným bytem o velkosti 1+1.

Předmětem jedné nabídky by byla část financovaná z iROPu a to zateplení instalací izolačního krunýře (včetně venkovní hydroizolace), izolace 1.PP a stropu 3.NP, výměna oken a dveří, část výměny rozvodu topení. Druhá, samostatná nabídka by zahrnovala vnitřní úpravy jednotlivých bytů, novou elektroinstalaci, nový rozvod topení, vody a kanalizace.

V případě vašeho zájmu vám zašleme PD, návrh smlouvy a výkazy výměr pro zhotovení cenových nabídek. Součástí nabídky žádáme o časový harmonogramu stavby. Realizaci předpokládáme v období listopad 2017 až květen 2018.

Oficiální formulář výběrového řízení zde. Pokud bychom neobdrželi dotaci na zateplení, rozsah prací se může změnit.

Máte-li nějaké dotazy, neváhejte se na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. obrátit.

­